Lenyűgöző design fenntarthatóan.

Használati tárgyak, interaktív installációk, izgalmas vendégélmények megtervezésével és megvalósításával foglalkozunk teljes körű kreatív szolgáltatás formájában. Célunk mindig a használati élmény maximalizálása a játékosság, a fenntarthatóság és az elegancia háromszögében.
Azon felül, hogy a projektek élmény oldala hajt minket legjobban, megvalósításuk során a fenntartható tervezés és kivitelezés, a gondos és gazdaságos anyagválasztás alapvetés számunkra. Azt gondoljuk, ez minden projektnél elsődleges, legyen szó rendezvényről, vendéglátásról vagy termékéletciklusról rövid, közép és hosszú távon egyaránt.

tárgytervezés

Tárgytervezés

Borkellékek, lakberendezési kiegészítők, kisbútorok alkotta termékpalettánknak köszönhetően sokrétű ismerettel és gyakorlattal rendelkezünk a terméktervezés különböző kihívásait tekintve legyen szó magáról a formatervezési, bútortervezési feladatról, anyagismeretről, gyártás optimalizálásról, szállítási és csomagolási problémákról.

A használati eszközök, bútorok mellett a tárgytervezés egy különleges ágával, a díjtárgyak csoportjával is foglalkozunk. A díjtervezés műfajának eleganciája és minimalizmusa kedves a szívünknek, amit csak fokoz a kapcsolódó alkalmak különlegessége és az objektumban tükröződő jelentéstartalom.

wamp-3d-felirat-varkert-bazar-close

Installációtervezés

Imádjuk a kreatív kihívásokat, installációs projektjeinkben szerencsére ki is élhetjük a szenvedélyünket. Igenis vannak környezettudatos megoldások promóciós installációk, dekorációs elemek terén is; ahogy a stand design, kiállítás és múzeumi installációk esetében is lehet fenntartható belső építészeti válaszokat adni – mi erre vállalkozunk.

youHU! kivitelezés

Kivitelezés

Személyes kivitelezés, művezetés és gyártásmenedzsment.
Csapatunk nem csak az alapos kutatásról és tervezésről gondoskodik, hanem végigkíséri a prototípus és a végleges egyedi termék vagy akár szériatermékek gyártását is. Házon belül igen széleskörben tudjuk megvalósítani az adott feladatot, de jó rálátásunk és megfelelő partneri hálónk van olyan komplex projektek megoldására is, ahol speciális szakértői tudásra van szükség adott anyag, technológia megfelelő alkalmazásához. Biztosan megtaláljuk a működő megoldást, egyszerűen nem adjuk fel, mert imádjuk csinálni.

Ötlettől a kivitelezésig.

Környezettudatos tervezési és kivitelezési szolgáltatást nyújtunk a design számos területén az ötlettől a kutatáson és tervezésen át a kivitelezésig. Átfogó design szolgáltatásban gondolkodunk, mivel így lehet igazán jó, következetesen felépített, hosszú távú megoldásokat megvalósítani.

CorCobyyouHU_parafa_kutatas

Kutatás

A kreatív feladat előkészítésének fontos része, hogy az ügyfél igényeit és a témakört alaposan megismerjük a felmerülő versenytársak vagy épp példaképek stratégiáinak, megoldásainak elemzésével együtt. Az ötletek és a lehetséges irányok közötti megalapozott döntéseket segíti elő a holisztikus, széleskörű kutatásunk, ami mindig szem előtt tartja a kitűzött célt, követve a konzisztens stratégiát, ami elengedhetetlen egy sikeres kampány, termék, projekt létrejöttéhez.

prototipizálás modellezés

Prototipizálás, modellezés

Tapasztalatunk szerint mindig segíti a folyamatot, ha kézbe fogható modellek, makettek segítik a döntéseket a digitális modelleken felül legyen szó méretről, kialakításról vagy az alkalmazott anyagokról

KabokVoices_branding

Branding

Kreatív stratégiai tervezésben hiszünk, így a brandingen is automatikusan gondolkodunk egy komplex tervezés során, de önállóan is foglalkozunk ezzel. Minden tollvonásnak, élnek, színnek megvan a funkciója szerintünk, így kommunikációs és stratégiai célokon alapuló arculattervezést, átgondolt és letisztult grafikai és csomagolási megoldásokat, és optimalizált webdesign szolgáltatást kínálunk.

ExperiBar interaktív installáció

Ismerd meg korábbi munkáinkat

Mint például az ExperiBar-t, az interaktív boros installációnkat.

Munkák Kapcsolat